Şeker´den perşembe denetimi

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker geleneği bozmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun her perşembe günü gerçekleştirdiği Gebze temaslarını, yıllık izinde olduğu süre içerisinde Başkan Vekili İlyas Şeker de devam ettiriyor. Şeker dün Çayırova ve Şekerpınar beldelerinde çeşitli temaslarda bulundu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

RAGIP DEMİRKOL VE 4. CADDE
Başkan Vekili Şeker, Çayırova´dan başladığı inceleme ve temaslarında ilk olarak belediyeyi ziyaret etti. Belediye başkanı Dr. Ekrem Faruk Taşçı´nın makamında bir süre bilgi alan Şeker, ardından birlikte saha denetimlerine çıktı. Yapımı devam eden Ragıp Demirkol ve 4. Caddedeki çalışmaları denetleyen Şeker ve Taşçı, yetkililerden bilgi aldı.

İPLİKÇİDERE REKREASYON ALANI
Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra Çağdaş Kent´e geçerek, konutları ve yeni konut alanını inceledi. Çağdaş Kent´in hemen altında bulunan İplikçi Deresinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından rekreasyon alanı olarak değerlendirilip dolgu yapılması konusunda ki öneriye ise Başkan Vekili Şeker olumlu yaklaştı. Şeker, öneriyi değerlendireceklerini söyledi.

İSU´NUN ÇALIŞMALARINI
Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Şeker, Çayırova ziyaretinin ardından Şekerpınar´a geçti. Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, Şekerpınar Belediye Başkan Vekili Ali Osman Tefil, Başkan Yardımcısı Nurettin Öztürk ve meclis üyesi Hüseyin Önen tarafından karşılanan Şeker, öncelikle beldede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Şeker ve beraberindekiler arazide ise, özellikle İSU´nun ishale hattı yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiği cadde ve sokakları gezdi, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

ALT YAPI ÖNEMLİ
Atatürk Mahallesi Turgut Özal Caddesindeki yol çalışmaları esnasında alt yapı çalışmalarının önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şeker, “Alt yapımızı çok iyi yapmalıyız ki, geleceğimizi kurtaralım. Sıkıntı yaşanacak. Ama bittiği zaman rahat edeceksiniz” dedi. Şeker beldedeki atık su arıtma tesislerini ziyaretinde ise bu konudaki çalışmaları da yaygınlaştıracaklarını, böylece körfezi çok daha temiz hale getireceklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!