Şeker´den bayram öncesi son denetim

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Büyükşehir´in çalışmalarını incelemeyi sürdürdü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş ile birlikte yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle belediyeye bağlı birimleri denetlemeye devam etti. Bazı bölgelerde çalışmalar hakkında bilgi alan İlyas Şeker, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

ÜÇYOL KÜLTÜR KOMPLEKSİ`NDE
Sabah ilk iş olarak Bekirpaşa Üçyol`a giden Başkan Vekili Şeker, eski belediye garajına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan dev kültür kompleksi ile ilgili çalışmayı inceledi. Kompleksin temel betonunun atıldığını gören Şeker, gelinen seviyeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından Asri Mezarlık`a geçen İlyas Şeker, burada da bayram hazırlıkları ile ilgili bilgi aldı. Çevre düzenlemesinden ağaç budanmasına, paslanmış tellerin değiştirilmesinden kaldırımların boyanmasına kadar geniş kapsamlı bir çalışmanın yapıldığı bilgisini alan Şeker, personele yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

KÖFTECİ ÖVEN`DEN TEŞEKKÜR
Umuttepe Yolu üzerinde Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen yama çalışmalarını inceledikten sonra Bağçeşme Mezarlığı`na geçen Şeker, burada ilimizin tanınmış köftecisi Fettah Öven`le ayak üstü sohbet etti. Bir süre önce annesini kaybeden Öven, mezarlıklarda yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu, özellikle defin sırasında Büyükşehir`in ücretsiz hizmet vermesinin çok önemli olduğunu vurguladı. Şeker ise, Başkan Karaosmanoğlu`nun “Ölülerimize karşı son hizmetimizi layıkıyla yerine getirelim” talimatını verdiğini hatırlattı.

BALABAN`IN TALEBİ
Başkan Vekili Şeker, Bağçeşme Mezarlığı`nda Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban`la da bir süre sohbet etti. Balaban, bayram günlerinde mezarlık çevresindeki trafik yoğunluğunun arttığını belirterek, Polis Şehitliği yönünden gelen yolun tek yön olarak kullanılmasını önerdi. Muhtar Balaban ayrıca mahallerine yapılacak olan spor kompleksinin çocuk ve gençlerin geleceği açısından faydalı olacağını belirtti. Şeker inceleme gezisinin son durağında, Topçular Mahallesi Arzu Sokak sakinleri ile de bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!