Şeker´den Anneler Günü çiçeği

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Anneler Günü nedeniyle, bayan personeli gezerek, karanfil dağıttı. Personelin Anneler Günü´nü kutlayan Şeker, annelik hakkının bir gün hatırlamakla ödenemeyeceğini söyledi.

HER GÜN HATIRLAMALIYIZ
Bütün dünyada 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bayan personeli dolaşan Başkan Vekili İlyas Şeker, hepsini tek tek kutlayarak, karanfil verdi. Şeker´e Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu eşlik etti. Kadınların, annelik gibi kutsal bir özelliklerinin bulunduğunu hatırlatan İlyas Şeker, “Annelerimizin hakkını bir gün hatırlamakla ödeyemeyiz. Her türlü fedakarlıkta bulunarak, bizleri dünyaya getirip, büyüten annelerimizi yılın 365 günü baş tacı yapmalıyız” dedi.

ONLARI UNUTMAYIN
Annelik özelliğinin dünyada başka bir benzerinin olmadığını hatırlatan İlyas Şeker, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” sözü ile İslam dininin kadınlarımıza ve annelerimize büyük önem verdiğini hatırlattı. Şeker, “Bizim için bütün kadınlar en az annelerimiz kadar değerlidir. Bütün evlatlara, eşlere ve erkeklere sesleniyorum. Onları unutmayın, her gün hatırlayıp, sevip, saydığınızı gösterin” dedi.