Şeker personelle bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcıları Gülser Ustaoğlu, Mustafa Soydabaş ve Ersin Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle Büyükşehir`in birimlerini dolaşarak personelin bayramını kutladı.

ÖNCE İKRAMİYE, SONRA KUTLAMA
Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar yapılmamış bir işe imza atarak bayram öncesi herkesi önce ikramiye ile ödüllendirdi. Çalışanlarının her platformda gönlünü alıp, şevkini artırmak adına girişimlerini eksik etmeyen Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, ikramiyeden sonra birimleri dolaşarak çalışanların bayramını kutladı. Başkan Vekili İlyas Şeker ile genel sekreter yardımcıları, bayram öncesi mesainin son gününde belediyede birimleri tek tek dolaştı.

“EKİP RUHU İÇİNDE”
Şeker, “Büyükşehir Belediyesi`nde her kademede çalışanlarla bir ekip ruhu içinde çalışıyoruz. Biz dümene geçmiş, kaptanlık yapıyoruz. Fakat bu ekibin her biriminde görev yapan personel bizim için çok değerlidir. Onların azimli çalışması ve üstün gayreti sayesinde işler aksamadan yürümektedir. Biz ekibimizde kimseyi bir birinden ayırt etmiyoruz” dedi. Şeker`in ziyareti çalışanları memnun etti.