SEKAya, ´En İyi Çevre Projesi´ ödülü

Başkan Karaosmanoğlu´na ödülünü Başbakan Erdoğan verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne büyük ödül. SEKA eski İzmit İşletmesi arazisi üzerine yapılacak olan ve ilk etap ihalesi yakın bir zamanda start alacak olan SEKA Kent Parkı Projesi, Türkiye`nin en iyi çevre projelerinden biri seçildi. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`na ödülünü ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi.

1790 BELEDİYE ARASINDAN
AK Parti Genel Merkezi tarafından yerel seçimlerin ikinci yıl dönümü nedeniyle Ankara ASKİ Spor Salonunda düzenlenen organizasyonda, en iyi çalışan belediyeler ödüllendirildi. 1790 belediye arasından seçilen 34 başarılı belediye arasına, ilimizden sadece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi girdi. Büyükşehir SEKA Kent Parkı, Derince ise Harikalar Sahili nedeniyle “başarı nişanı” almaya hak kazandı.

KOCAELİLİLERİ MUTLU ETTİ
2 bine yakın belediye başkanı, 2 bin 150 il genel meclisi üyesi, yaklaşık 15 bin belediye meclis üyesi ve binlerce parti yöneticisinin katıldığı organizasyonda, ödül alan belediye başkanları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirirken, alınan ödül Büyükşehir yöneticileri ile Kocaeli delegasyonunu oldukça mutlu etti. Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün`ün organize ettiği etkinliğe, ilimizden de geniş katılım oldu.

“SEKA PARK BİR MARKA OLACAK”
Alınan ödülü değerlendiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise hizmet sürelerinin ikinci yılını doldurdukları bir dönemde aldıkları ödülün çok anlamlı olduğunu belirterek, “SEKA Kent Parkı projesi tamamlandığında, ödülü ne kadar hak ettiğine hep birlikte kendi gözlerimizle karar vereceğiz. Türkiye`de bir eşi daha bulunmayacak olan bu park sadece İzmit`e nefes aldırmakla kalmayacak, bir marka olarak adını tüm Türkiye`ye hatta dünyaya bile duyuracaktır” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca bu yıl içinde pek çok önemli projeye daha start vereceklerini kaydetti.

BELEDİYELER FUARI
Ankara`daki organizasyonun bir başka merkezi ise Tandoğan`daki belediyeler fuarıydı. Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenen ve her belediyenin proje ve çalışmalarını tanıttığı fuarda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU, İZGAZ, İZAYDAŞ, Antikkapı, Kent Konut ve Belde AŞ ile temsil edildi. Ağırlıklı olarak Kentsel Dönüşüm Projesi, KO-MEK, köyler için yapılan çalışmalar anlatıldı, tanıtıldı. Geçen yaz Kocaeli`nin köylerini gezen TIR Tiyatrosu ise fuarın en çok dikkat çeken çalışmalar arasında yer aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!