Sekapark´ta ücretsiz internet keyfi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Wireless Network sistemiyle Sekapark`dan Dünya`ya ulaşmak hiç de zor değil.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, Sekapark´a gelen vatandaşlarımız ücretsiz internet erişiminden faydalanması için Sekapark alanına “Wireless Network” sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde Sekapark´a laptop´larıyla birlikte gelen vatandaşlar, dünyayla kesintisiz iletişimin keyfini hiçbir ücret ödemeden çıkartabilecek.

TÜM İNTERNET KULLANICILARI YARARLANABİLECEK
Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz internet erişim hizmeti hakkında bilgi veren Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, “Bilgi İşlem şubemiz tarafından gerçekleştirilen bu hizmetin amacı, yeşilin ve mavinin buluştuğu bu güzel mekanı Kocaeli halkı için cazip hale getirmek; hafta sonu veya sıcak günlerin akşamını serin bir ortamda değerlendirmek isteyen tüm internet kullanıcılarına, üzerlerindeki yorgunluğu atarken internet keyfini de yaşama imkanı sağlamaktır” dedi.