SEKA´nın iki makinesi daha satıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesine geçen SEKA İzmit İşletmesi´ne ait makinelerin satışına dün de (Salı) devam edildi. Daha önce yapılan ihalelerde alıcı çıkmayan 4. Kağıt Fabrikası´nda bulunan 3 No´lu kağıt makinesi ile 3. Kağıt Fabrikası´nda bulunan 6 No´lu karton makinesi satıldı. İki makineden yaklaşık 1.3 milyon YTL gelir elde edildi.

3 NO`LU ÇORUM`A
Genel Sekreter Münir Karaloğlu`nun başkanlığında yapılan satış ihalelerinden 3 No`lu kağıt makinesi için 3 teklif geldi. İhalede Hayat Kağıt 601 bin 101 YTL ile en yüksek, Megatronics Boya firması 501 YTL ile en düşük teklifi verdi. Everest Dış Ticaret firmasının teklifi ise 595 bin YTL oldu. Teklifleri tek tek inceleyen ihale komisyonu ise yaptığı değerlendirme sonucunda muhammen bedeli 500 bin YTL olan 3 No`lu kağıt makinesi ihalesini en yüksek teklifi veren Hayat Kağıt firmasına bıraktı.

 

6 NO`LU ANKARA`YA
6 No`lu karton makinesine ise tek teklif Hüseyin Gürsoy, Metin Kılıç ortaklığındaki Ankaralı Gürsoy İzabelik Hurda Alım firmasından geldi. Muhammen bedeli 700 bin YTL olarak belirlenen 6 No`lu kağıt makinesine firma, 724 bin YTL`lik teklifi ile sahip oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!