Sekaevi Otel Altınnalın, Taksi durağı Pınar´ın

Bugün Büyükşehir´de yapılan iki ihale sonuçlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel sahilinin önemli ihtiyaçlarından biri olan taksi durağı için ihale açtı. İskele yanında bulunacak olan taksi durağının ihalesine tek kişi katıldı. Sahil Taksi Durağı adına Emin Pınar, yıllığı bin 870 YTL`den 3 yıllığına durağı alan isim oldu. Bu süre zarfında sahil taksi durağında 6 adet araç hizmet verecek.

10 YILLIĞINA KİRALANDI
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`ın başkanlığında gerçekleştirilen encümen toplantısındaki bir diğer ihale, Sekaevi olarak bilinen Seka Sosyal Tesisleri`nin kiralanması ihalesi oldu. Otel Altınnal adına Genel Müdürü Fahrettin Kandemir`in tek isim olarak katıldığı ihalede, muhammen bedeli 5 bin YTL olan tesislere Kandemir aylık 5 bin 250 YTL fiyat verdi. Böylelikle tesisler 10 yıllığına Otel Altınnal`a kiralanmış oldu.