SEKA`da ilk spor Başkan`dan

Başkan Karaosmanoğlu SEKA arazisinde ekibiyle birlikte spor yaptı

SEKA arazisini İzmit`in akciğeri yapmak için hazırlattığı projeyi uygulamaya koyan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, SEKA arazisinde ekibiyle birlikte spor yaptı. Karaosmanoğlu, “Bu araziyi herkesin kullanımına açmak için uğraşıyoruz, burada isteyen piknik, isteyen spor yapabilecek” dedi.

DOĞAL ORMAN GİBİ
SEKA`nın arazisi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi`ne devrinden sonra, hazırlattığı proje ile kamuoyundan büyük destek toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışmaları başlattı. Projenin hayata geçirilmesi için arazi üzerindeki bazı binaların yıkım işlemleri sürerken, doğal yeşillik içinde Başkan spor yapmaya başladı. SEKA arazisinin hiç bir şekilde rant kapısı olamayacağını göstermek istercesine sporunu sürdüren Başkan Karaosmanoğlu`na Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan eşlik etti.

BAŞKAN`DAN MESAJ
SEKA arazisi üzerindeki projenin hayata geçmesi ile kentin adeta nefes alacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu doğal güzellikler arasında spor yapmak, insanların piknik yapmasını sağlamak, kentin stresinden kurtulmaları, eğlenebilmeleri, doğa ile baş başa kalabilmelerini sağlamak en büyük hedefimiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu arazi kent halkına verilmiştir. Herkesin ortak kullanım alanı şeklinde düzenlenecek olan SEKA arazisi, hem ilimizin akciğeri olacak, hem dinlenme, stresten kurtulma mekanı. İsteyen spor, isteyen piknik yapacak, isteyen doğal ile baş başa kalıp, isteyen denizi seyredebilecek” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!