SEKA Hurdaları satıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA İzmit İşletmesi`nde mevcut olan yaklaşık 156.680 kilo hurda demir ve çelik malzemelerinin satışıyla ilgili ihaleyi bugün gerçekleştirdi.

Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında, Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ihaleye 7 firma katıldı.

KİMYASAL UYARI DİKKATE ALINDI
İhale öncesinde komisyondan söz alan Oğuz ve Olcay Ticaret yetkilisi Doğan Bucak, söz konusu hurdaların bir bölümünün içinde kimyasal madde olabileceğini belirterek, “İzaydaş önce bu varilleri kontrol ederse ve öyle ihaleye çıkarılırsa çok mutlu olacağız” dedi. Bucak`ın uyarısını dikkate alacaklarını belirten Genel Sekreter Karaloğlu da, “Uyarınız için teşekkür ederiz. İzaydaş`a konuyla ilgili talimatımızı hemen yapacağız. Gerekirse bu hurdaları satıştan da çıkarabiliriz” şeklinde konuştu.

TEKİNSOY, İHALEYİ ALDI
Öte yandan, firmalardan gelen teklifleri tek tek değerlendiren komisyon açık artırma üsulü ile gerçekleştirilen ihale sonucunda kilogram başına en yüksek teklifi veren Tekinsoy İnşaat`a ihaleyi 0.46 YTL`ye bıraktı.
İhaleye katılan firmaların açık arttırmada en son verdikleri fiyatlar ise şöyle:

Tekinsoy İnşaat      0.46 YTL
Tuncay Benli          0.45 YTL   çekildi
Kadir Teymuroğlu    0.42 YTL   çekildi
Oğuz ve Olcay Tic.  0.41 YTL   çekildi
Can Metal              0.40 YTL   çekildi
Musa Başıbüyük       0.32 YTL  çekildi
Umut Kimyevi Mad.                 çekildi

Komisyon SEKA İşletmesi`nin 4. Kağıt Fabrikasındaki 3 No`lu Kağıt Makinesi için gerçekleştireceği ihaleyi de 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceğini bildirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!