SEKA hurda ihalesi Türkol´un

Yıkımı tamamlanan eski tesislerin demirleri satıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, SEKA İzmit Fabrikasının yıkımı tamamlanan tesislerinden elde edilen yaklaşık 350 ton ağırlığındaki hurda demir malzemesinin satışını gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, SEKA İzmit Fabrikasının yıkımı tamamlanan tesislerinden elde edilen yaklaşık 350 ton ağırlığındaki hurda demir malzemesinin satışını gerçekleştirdi. İhaleyi kilogram başına 36 YKR ile en yüksek fiyatı veren Türkol firması kazandı.

11 FİRMA KATILDI
Söz konusu satış işlemi, Encümen toplantısında yapıldı. Genel Sekreter Münir Karaloğlu´nun başkanlığında gerçekleştirilen satışta, hurda demirlere 11 firmadan teklif geldi, fiyatlar 31.5 ile 36 Yeni Kuruş arasında değişti. İhaleye katılan Çobaner Hurda, Utku Metal ve Ceylan Yapı firmalarının teklifleri, evrak eksikliği nedeniyle açılmadı.

10 GÜNDE TAŞINACAK
Encümene başkanlık eden Genel Sekreter Karaloğlu, teklifler okunduktan sonra ihalenin Türkol firmasında kaldığını açıklayarak, hurda malzemenin 10 gün içinde SEKA´dan boşaltılacağını belirtti.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ