SEKA, 10 No`lu kağıt makinesi satıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin açtığı SEKA içinde bulunan 10 No`lu Kağıt makinesi yedek parça ve teçhizatı ihalesini, İzmitli Necmi Olgaç kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda Genel Sekreter Münir Karaloğlu`nun başkanlığında yapılan ihaleye, Aktif Endüstri Malzemeleri ile Doruk Kağıtçılık firmaları katıldı.

862 BİN YTL + KDV
Muhammen bedeli 677 bin YTL olarak belirlenen kağıt makinesi için Kayserili Doruk Kağıtçılık firması 751 bin YTL, İzmitli Necmi Olgaç`ın sahip olduğu, Ankara Caddesi`nde faaliyet gösteren Aktif Endüstri Malzemeleri Firması ise 862 bin YTL + KDV`lik teklif verdi. En yüksek teklifi vermesi nedeniyle kağıt makinesi Aktif Endüstri firmasına satıldı.

İZMİT`TE KALMASI ÖNEMLİYDİ
İhaleyi değerlendiren Necmi Olgaç ise “10 No`lu makinenin İzmit`te kalması bizim için son derece önemliydi” dedi. Olgaç ihale sonrası sözleşmeyi de imzaladı.
Öte yandan Perşembe günü 6 No`lu makinenin satışı ile ilgili ihale yapılacak.