Şehir Tiyatroları Alaçatı yolcusu

Yerli ve yabancı çok sayıda tiyatronun katılacağı Çocuk ve Gençlik Festivali`ne Şehir Tiyatroları da davet edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslar arası Alaçatı Çocuk ve Gençlik Tiyatro Festivali´ne davet edildi. Alaçatı Belediyesi ve TOBAV işbirliği ile gerçekleştirilecek olan uluslar arası festival Pazartesi günü başlayacak. Şehir Tiyatroları festivale de “Benim Güzel Pabuçlarım” adlı oyunu sahneleyecek.

YERLİ VE YABANCI TİYATROLAR 
İzmir Çeşme´de gerçekleştirilecek olan festivale aralarında İtalya, Portekiz ve İngiltere´nin de bulunduğu çok sayıda tiyatro katılacak. Festivalde ayrıca Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, TOBAV İstanbul Tiyatro Topluluğu ve Alaçatı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu da boy gösterecek.

İLK GÜN PERDE AÇACAK
Uluslar arası festivale davet edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları festivalin ilk gününde perde açacak. Şehir Tiyatrosu, festivalde geçen sezonun en iddialı çocuk oyunu olan “Benim Güzel Pabuçlarım” adlı oyunu sergileyecek. Alaçatı Açık Hava Tiyatrosu´nda sahnelenecek oyun saat 21.00´de başlayacak.

ÇOCUKLAR ÇOK SEVMİŞTİ
Şehir Tiyatroları´nın geçtiğimiz sezonunda prömiyer yapan ve çocuklar tarafından çok  beğenilen "Benim Güzel Pabuçlarım” adlı oyunu Dersu Yavuz yazdı. Zuhal Ergen´in yönettiği oyunda Nuri Karadeniz, Ozan Şahin, Burcu Güner, Taylan Ertuğrul, İrem Kahyaoğlu, Onursal Yıldırım, Nurcan Tural, Seda Güven rol alıyor. Oyunda elektronik palyaçonun gelmesiyle “Artık senin zamanın geçti” diye kovulan ve “Pabuçları”  elinden alınan Palyaçonun öyküsü anlatılıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!