Şehidin ailesine baş sağlığı

Başkan, Tokat`ta şehit düşen jandarma er Ayhan Ataş`ın ailesini ziyaret ederek, acısını paylaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatani görevi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit düşen jandarma er Ayhan Ataş´ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Şehidin babası Mehmet Ataş´a başsağlığı dileyen başkan Karaosmanoğlu, kederli aileye sabırlar diledi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Şehit jandarma er Ayhan Ataş, Tokat´ın Başeren Köyü´nde devriye görevi yaparken aniden fenalaştı. Acil olarak Tokat Cevdet Akyan Devlet Hastanesine kaldırılan şehit er hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayhan Ataş´ın naaşı önceki gün doğum yeri olan Kirazlıyalı´ya getirilerek gözyaşları içinde toprağa verildi. 1986 yılında Kocaeli´nde doğan Ataş 7 aylık askerdi.

BAŞKAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu,  jandarma er Ayhan Ataş´ın ailesini ziyaret ederek acısını paylaştı. Ayhan´ın en büyük mertebe olan şehitlik mertebesine ulaştığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Şehitlik büyük bir makam. Ayhan vatani görevini yaparken hayatını kaybetmiştir, Şehit olmuştur.  Allah´tan şehidimize rahmet geride kalan ailesine de dayanma gücü diliyorum” dedi. Şehit er Ataş´ın babası Mehmet Ataş da Başkan Karaosmanoğlu´na en acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!