SDKM´de Tüp Bebek semineri Cumartesi

Seminere katılan bir çift, tüp bebek tedavi şansı yakalayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Sağlık Merkezi ve Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (Çider)ile birlikte Tüp Bebek Semineri düzenleyecek. Yarın (12 Mayıs Cumartesi) SDKM Büyük Salonda gerçekleştirilecek olan seminer saat 14.00´de başlayacak. Seminere katılan bir çift ücretsiz tüp bebek tedavisinden yararlanma fırsatı yakalayacak.

TÜP BEBEK SEMİNERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin büyük ilgi göstereceği önemli bir seminere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Büyükşehir, Anadolu Sağlık Merkezi ve Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (Çider)ile birlikte bir eğitim semineri düzenleyecek. ‘Bebek sahibi olmada etkili yöntem: Tüp Bebek´ konulu semineri Prof. Dr. Aydın Arıcı verecek.
Halka açık olarak gerçekleştirilecek olan seminerde ayrıca çocuk isteyen bir çift ücretsiz tüp bebek tedavisi hakkına kavuşacak.