SDKM personeli yangın eğitimi aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi personeline, “Yangın anında yapılması gerekenler” konulu bir seminer verildi.

Seminerin ardından personele yangın tatbikatı yaptırıldı.

EĞİTİM VERİLDİ
Yangına karşı kurum ve kuruluşları bilinçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından verilen mutat eğitimlere önceki gün de devam edildi.

Eğitime SDKM`de görevli teknik, idari, güvenlik, temizlik elemanlarının yanı sıra bazı sanatçılar da katıldı. İtfaiye Daire Başkan Vekili Sabiha Yalçın tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, İtfaiye Çavuş Alkan Özdemir ve İtfaiye Onbaşı Murat Aydoğan tarafından Slayt ve Cine-Vizyon gösterisi eşliğinde eğitim programı gösterildi.

İTFAİYECİ SAVAŞ
Öte yandan seminerin ardından çalan siren sesleriyle birlikte salonda bulunan personelin bina dışına tahliyesi gerçekleştirildi.

SDKM`nin giriş kapısında devam eden tatbikatındaki ilk uygulamayı ise Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş yaptı. Bir varil üzerinde sembolik olarak çıkartılan yangın Savaş tarafından tüp ile başarılı bir şekilde söndürüldü. Aynı işlemi SDKM personeli de uygulayarak çıkartılan yangınları söndürdü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!