Sarımeşeli sanayiciler doğalgaz anlaşmasını imzaladı

Sarımeşe Beldesinde bulunan bazı sanayi kuruluşlarına doğalgaz verilebilmesi için başlatılan çalışmaların sonuna gelindi ve İZGAZ ile Sarımeşeli sanayi kuruluşları arasında anlaşma imzalandı.

Cuma günü İZGAZ Genel Müdürlüğü`nde gerçekleştirilen imza törenine İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun ve Etüd Proje Müdürü Tamer Akaslan ev sahipliği yaparken, Sarımeşe Belediye Başkanı Ergün Berdan ve ilgili sanayi kuruluşlarının temsilcileri de törende hazır bulundu.

MÜTEAHHİTİ SANAYİCİLER SEÇECEK
Yapılan anlaşmaya göre United Ambalaj, Erdem Doğrama, Özvit Seramik, Clion Otomotiv ve Montel fabrikalarına doğalgaz getirilmesini amaçlayan ihale, fabrika yöneticileri tarafından yapılacak. Çalışmaların takip ve koordinasyonu Sarımeşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilirken, İZGAZ müşavir firma seçimi konusunda katkı sağlayacak.

SANAYİ, İZGAZ`IN ÖNÜNÜ AÇAR
Tarafların sözleşme imzalamalarının ardından görüşlerini ifade eden Sarımeşe Belediye Başkanı Ergün Berdan, “Sarımeşeli sanayicilerimizin doğalgaz kullanabilmesi için gerekli adımları attık. Umut ediyorum ki önümüzdeki yılın sonlarına doğru doğalgazı Sarımeşe beldemize de getireceğiz” dedi. İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ise, “Sanayi müşterisi potansiyelini yakaladığımızda İZGAZ`ın önü açılacaktır. Sarımeşe Beldesindeki sanayi kuruluşlarıyla birlikte attığımız adımın devamı gelecektir” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!