Sapanca Gölü´nün su perileri belli oldu

Türkiye 4. Su Kayağı Şampiyonası gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin desteği ile, Vali Recep Yazıcıoğlu anısına dördüncüsü düzenlenen Su Kayağı Türkiye Şampiyonası Sapanca Gölünde tamamlandı. Şampiyonada dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödülleri aldı. 12 kategoride gerçekleştirilen ve yerli yabancı 100 sporcunun katıldığı yarışlarda Slalom Büyük Bayanlarda Ayça Kumbaracılar, Open Slalomda Barış Fırıncı, Open Slalom Genç Erkeklerde Bora Cilit ve Open Slalom Büyük Erkeklerde Paul Raradre birinci oldu. Büyükşehir Belediyesi dereceye giren başarılı sporculara para ödülü verdi.

100 SPORCU YARIŞTI
Sporcuların su üzerinde adeta dans ettiği yarışların ödül törenine Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Uzuntarla Belediye Başkanı Ömer Hazer, Sualtı Sporları Federasyon Başkanı Ahmet İnkılap Obruk, Sapanca Su Kayağı Spor Kulübü Başkanı M.Sait Yavuz, TSSF Başkan Yardımcısı Aker Çiçek, Kocaeli Müsiad İl Başkanı İbrahim Ergin katıldı.

BÜYÜKŞEHİRDEN PARA ÖDÜLÜ
12 kategoride düzenlenen yarışların son gününde slalom yarışmaları yapıldı. Yarışların tamamlanmasıyla aynı gün ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye girenler Büyükşehir Belediyesi tarafından para ile ödüllendirildi.
Yarışmada dereceye giren sporcular ise şöyle:
Slalom Büyük Bayanlar: Ayça Kumbaracılar, Zerrin Kumbaracılar, Özlem Ispartalı
Open Slalom: Barış Fırıncı, Paul Raradre, Volkan Ekinci