Sanayi Mahallesi kışa hazır

Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları ile çamur deryasına dönen cadde ve sokaklara mıcır serdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının bir süre daha devam edeceği Sanayi Mahallesi`nde vatandaşları çamur sıkıntısından kurtarmak için yollara stabilize malzeme seriyor.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Sanayi Mahallesi sakinlerinin üst yapı konusundaki problemlerine geçici çözüm. Büyükşehir Belediyesi halen İSU`ya bağlı ekiplerin içme suyu isale, İZGAZ`a bağlı ekiplerin de doğalgaz hattı çalışmaları nedeniyle yolları çamur deryasına dönen Sanayi Mahallesi`nde kış aylarına hazırlık yapıyor. Alt yapı çalışmalarının devam etmesi ve önümüzdeki dönemde de bölgenin önemli sorunlarından biri olan sel baskınlarını önleyecek yağmur suyu kolektör hattına start verilecek olması nedeniyle, mahallenin yollarına mıcır seriliyor.

SICAK ASFALT DAHA SONRA
Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekiplerin bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiği mahalledeki cadde ve sokakların uzunluğu 10 km`yi buluyor. Çalışmaları yakından takip eden Mahalle Muhtarı Osman Çilingir, mahallesindeki alt yapı faaliyetlerinin devam ettiğini, yapılan çalışmayla vatandaşların kış gelmeden çamur derdinden kurtarıldığını söyledi. Bu nedenle Büyükşehir yetkililerine teşekkür eden Çilingir, sıcak asfalt ve parke çalışmalarının ise alt yapı tamamlandıktan sonra başlayacağını kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!