Sanayi Mahallesi de değişiyor

Büyükşehir tüm cadde ve sokakları renkli parkelerle kaplıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 42 Evler`den sonra Sanayi Mahallesi`nde start verdiği alt ve üst yapı atağını tüm hızıyla sürdürüyor. 42 Evler bölgesinde son aşamaya gelen çalışmalar, Sanayi Mahallesi`nde üst yapı seviyesine geldi.

AKMAN`DAN İNCELEME
Önce yağmur suyu ve kanalizasyon, ardından da doğalgaz kazılarının tamamlanmasından sonra, üst yapı ihalesini kazanan firmaya bağlı ekipler çalışmalara start verdi. Toplam 25 cadde ve sokakta yürütülecek çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, dün Mahalle Muhtarı Osman Çilingir`le birlikte inceledi. Ekiplere nezaret eden Akman, müteahhit firma yetkililerinden kar nedeniyle geciken çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

7 KM PARKE
Tüm cadde ve sokakların renkli parke ile kaplanacağı Sanayi Mahallesi`nde yaklaşık 7 km uzunluğunda, 15 bin metrekare parke kullanılacak. 42 Evler gibi örnek bir mahalle haline gelecek Sanayi`de çalışmaların, mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.