Sanat Galerisi`nde anlamlı fotoğraf sergisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi`nde açılan fotoğraf sergisi ile “Bir İzmitli`nin Hasan Tahsin Elbeyoğlu`nun Anıları” adlı kitabın tanıtımına, Kocaeli Valisi Erdal Ata, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Dokümantasyon Merkezi Başkanı Müzeyyen Ünal ve sanat severler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Dokümantasyon Merkezimizi ilimize yaptığı katkılardan dolayı kutluyorum. Dünü unutmuyoruz. Dünü unutanlar geleceğe yön veremezler. Dünümüzü unutmamamızı sağlayan bu tür organizasyonlara hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

Sanat Galerisi`ndeki fotoğraf sergisi Pazar günleri hariç her gün 10.00 – 19.00 saatleri arasında gezilebilecek.