Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık

Büyükşehir Halter Takımı, Mersin´de takım halinde ikinci oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Halter Takımı, Türkiye Kulüpler Arası Halter Şampiyonası`ndan 4 madalya ile döndü. 3 altın, 1 bronz madalya kazanan bayan haltercilerimiz, şampiyonluğu kıl payı kaçırdı.

BEKLENDİĞİ GİBİ
2-4 Aralık tarihleri arasında Mersin`de yapılan şampiyonaya, sadece bayanlar kategorisinde 6 halterci ile katılan Büyükşehir Kağıtspor takımı, beklendiği gibi üstün bir performans sergiledi. 3 haltercimiz kilolarında Türkiye Şampiyonluğu`na ulaşırken, 1 haltercimiz üçüncü, iki haltercimiz de dördüncülük elde etti.

TAKIM HALİNDE İKİNCİ
Yaklaşık 50 takımdan 400 sporcunun katıldığı şampiyonada, Büyükşehir Kağıtspor takım halinde ikinci oldu, birinciliği ise kıl payı kaçırdı. Şampiyonada ilk 3 sırayı girmeyi hedeflediklerini belirten Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Nurcihan Gönül, “Mersin`de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor adını en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum” dedi.

 

“EKSİK OYUNCU YÜZÜNDEN”
Gönül açıklamasını şöyle sürdürdü: “Cezalı sporcumuz nedeniyle yarışmaya 1 eksikle katılmak zorunda kaldık. Statü gereği sporculara hiçbir ağırlık kaldıramasalar da 18 puan veriliyor. Biz ise 7 puan farkla şampiyonluğu kaçırdık. Hiç ağırlık kaldıramayan herhangi bir sporcuyla bile katılsaydık, 11 puan fark atarak şampiyonluğa ulaşacaktık. Bu yüzden kaçan şampiyonluğa bir hayli üzüldük.”

ELDE EDİLEN DERECELER

48 kiloda

Nurdan Karagöz

Birinci

58 kiloda

Aylin Daşdelen

Birinci

75 kiloda

Sibel Şimşek

Birinci

69 kiloda

Alev Daşdelen

Üçüncü

58 kiloda

Zeliha Varan

Dördüncü

63 kiloda

Seda Şimşek

Dördüncü

Bizi;
sosyal medyada takip edin!