Şampiyon yüzücü, Karaloğlu´nu ziyaret etti

Almanya´da yapılan 44. Uluslararası Yüzme Şampiyonası´nda birinci olan genç yüzücü Serkan Akbal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu´nu makamında ziyaret etti. Kocaelili sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Karaloğlu, yüzme sporuna yatırım yapmak istediklerini söyledi.

İLİMİZE MADALYAYLA DÖNMEKTEN MUTLU
Almanya´nın Dramstadt kentinde gerçekleşen Uluslararası yüzme şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden Kocaeli Yüzme Kulübü sporcusu Serkan Akbal, antrenörü Sabri Bozca ve Kocaeli Yüzme Kulübü Genel Kaptanı Ersin Kaya ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu´nu makamında ziyaret etti. Almanya´da yaşadığı şampiyonluğu anlatan Akbal, ilimize madalya ile dönmekten ötürü son derece mutlu olduğunu söyledi.

BÜYÜKŞEHİR, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA
Genel Sekreter Münir Karaloğlu ise, ilimiz sporcularının uluslararası arenada yaşadığı başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Kocaeli´nde yüzme sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Yüzme sporuna ilginin çoğalması, İzmit Körfezinin daha çabuk temizlenmesi açısından son derece önemli. Yüzme sporunun daha çok gelişmesi için yeni yüzme havuzları yapmayı planlıyoruz. Uygun bulduğumuz yerlerde bu tür tesisler yapmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak İlimizde spor yapan herkese destek olmaya devam edeceğiz” diyerek Kocaeli´nin spor kenti olma yönünde hızlı adımlarla ilerlediğine dikkat çekti.