Şampiyon Merkez KO-MEK

KO-MEK tarafından 2006-2007 öğretim döneminde çeşitli alanlarda düzenlenen turnuvaların ilki olan futbol turnuvası Özay Çim Halı Tesisleri´nde oynanan final karşılaşması ile son buldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun da takip ettiği final karşılaşmasını Derince KO-MEK´i 2-0 yenen Merkez KO-MEK takımı kazanarak şampiyon oldu.

GÜLEN TARAF MERKEZ KO- MEK TAKIMI OLDU
Özay Çim Halı Tesisleri´nde Derince ve Merkez KO-MEK takımları arasında oynanan final karşılaşmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu ile birlikte çok sayıda spor sever takip etti. İlimiz FIFA kokartlı hakemlerinden Seçim Demirel´in yönettiği maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle maçı 2-0 kazanan Merkez KO-MEK takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasını Başkan Karaosmanoğlu´nun elinden alan Merkez KO-MEK takımının oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı. Sporun dostluk, barış, kardeşlik, yaşama daha sağlıklı bir şekilde devam etmek için iyi bir yol olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, turnuvada şampiyonluğunu ilan eden merkez KO-MEK takımını kutlayarak başarılar diledi.

ÜÇÜNCÜYÜ PENELTILAR BELİRLEDİ
Final karşılaşmasından önce Çayırova ve Mehmet Ali Paşa takımları üçüncülük için karşı karşıya geldi. İlk yarıda Çayırova kurs merkezi takımı Mehmet Alipaşa takımına karşı 5-3 üstünlük sağladı. İkinci yarıda ise oyuna ağırlığını koyan Mehmet Alipaşa ekibi, skoru 8-8´e getirmeyi başardı. Üç dakikalık uzatma dakikasında da beraberlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayan Çayırova Kurs Merkezi takımı turnuvanın 3. sü olmayı başardı.