Şampiyon karatecilere sürpriz karşılama

Büyükşehirli yöneticiler, Avrupa Şampiyonu olan karate takımını Atatürk Havaalanında karşıladı

Sırbistan´ın Novisad kentinde yapılan Avrupa Karate Şampiyonası´nda tüm rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olan Büyükşehir Kağıtspor, dün yurda döndü. Başarılı sporcuları Atatürk Havaalanı´nda Büyükşehir´li yöneticiler karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Büyükşehirli sporcular, yöneticilerinin bu jesti karşısında oldukça mutlu oldu.

MUTLU OLDULAR
Avrupa´da şampiyon olup şampiyonluk kupası ve madalyalarıyla İstanbul Hava Alanına gelen Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, büyük bir sürprizle karşılaştı. Başarılı sporcuları Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan ve Süleyman Durak ile minik karateciler karşıladı. Ellerinde çiçeklerle kendilerini bekleyen Büyükşehirli yöneticileri gören şampiyon karateciler bir hayli mutlu oldu.

“BAŞARIMIZDA SİZLERİN KATKISI ÇOK BÜYÜK”
Büyükşehirli yöneticilerin bu ilgisinden dolayı bir hayli memnun olan karateciler, “Başarımızda sizlerin katkıları çok büyük. Buraya gelip bizi karşılamanız da bunun bir göstergesidir. Ülkemize ve Kocaeli´ne böyle büyük bir başarı kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi. Karateciler ile Büyükşehirli yöneticiler toplu resim çektirirken, Havaalanı´nda bulunanlarda cep telefonlarıyla bu anı görüntülemeyi ihmal etmedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!