Sakatlar Haftası kutlamalarına ortak program

10–16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak hafta nedeniyle zengin bir program hazırlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Meclisi ve Kocaeli Engelli Dernekleri Dayanışma Platformu 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Sakatlar Haftası nedeniyle geniş kapsamlı bir program hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Sedat Yücel, Sakatlar Haftası ile ilgili etkinlik programını önceki gün düzenlenen bir toplantı ile açıkladı. Toplantıya Kent Konseyi Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci ile Kocaeli Engelliler Derneği Dayanışma Platformu Başkanı Celal Polat da katıldı.

ZENGİN PROGRAM
İzmit kent merkezinde gerçekleştirilecek olan programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Saraybahçe Belediyesi ve Darıca Belediyeleri de destek verecek. 10 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan etkinlikler 16 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Etkinlikler içinde Gebze Darıca Kuş Cenneti Gezisi, kent ormanda gerçekleştirilecek olan piknik ve engelli haklarını ortaya koyan paneller yer alıyor.