Sahiller güvenlikçilere emanet

Büyükşehir Belediyesi, sahillerde huzuru sağlamak için güvenlik birimlerini hizmeti soktu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil düzenleme çalışmaları sayesinde kent insanını denizle barıştırırken, insanların buralarda ailece ve huzur içinde dinlenebilmeleri için önlem aldı. Özellikle aileleri rahatsız edici tavır ve davranış içinde olabilecek tinercilere karşı, sahillerde güvenlik elemanları görevlendirildi.

GÜVENLİKÇİLER DEVRİYEDE
Yaptığı sahil düzenleme çalışmaları ile Tütünçiftlik, Yarımca, Derince, Kavaklı, Karşıyaka, Marina ve SEKA Park gibi bölgelerde insanları denizle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, insanların buralarda huzurlu olabilmeleri için önlemlerini de aldı. İnsanların eş ve çocuklarıyla birlikte eğlence mekanı haline getirilen sahillerde güvenliği sağlamak için işe alınan 167 güvenlik görevlisi, bu bölgelerde göreve başlatıldı. Güvenlikçiler, ailelerin huzurunu kaçıracak ve onları rahatsız edecek kişilere müdahale edip, yaşanabilecek tatsızlıkları önleyecek.

MARİNE VE SEKA PARK
Büyükşehir Belediyesi, özellikle Marina ile SEKA Park´ı mesken tutan tinerci ve alkoliklere karşı, güvenlikçileri devriye gezdiriyor. Marina´da hafta sonları 17, hafta içi 7, SEKA Park´ta ise hafta sonları 17, hafta içi 11 güvenlik elemanı devriye geziyor. İnsanların en yoğun olarak kullandığı SEKA Park ile Marina, bu uygulama sayesinde daha güvenli ve huzurlu hale dönüştürüldü.

GÜVENLİK UYGULANACAK BÖLGELER
Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte güvenlik elemanı sayısını artıracak. Haziran ayı ile birlikte 167 olan güvenlik elemanı sayısı 244´e çıkarılacak. Güvenlik elemanları, Belsaplaza, Otogar, SEKA Park, Marina, SDKM, Naila Kafe, Değirmendere İskelesi, Karamürsel İskelesi, Gölcük İskelesi, Osman Hamdi Bey Müzesi, Barınma Evi, Ulaşım Daire Başkanlığı ve Hal Müdürlüğü´nde görev yapıyor.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!