Sahil üçüncü etap çalışması başladı. İzmit`e nefes alacak yeni bir alan daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sahil üçüncü etap düzenlemesi çerçevesinde Nargile Cafe ve Sakıp Sabancı Kültür Merkezi  arasındaki alanda yoğun bir çalışma başlattı.

55 BİN METREKARE

Eylül başında start alan çalışma 55 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Çalışmanın bitiminin ardından Kocaelililer, sahilde yeni bir eğlence, dinlence ve gezinti alanına kavuşmuş olacak. Geniş bir alanda İzmitliler`e hizmet verecek olan parkta, gölet üzerinde küçük bir köprü, oturma grupları ve çocuk parkı yer alacak.

BİTKİLER DİKİLECEK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu alanda şu anda toprak düzeltilmesi çalışmasının devam ettiğini söyledi. Önümüzdeki hafta itibariyle bitkilendirme çalışmalarının başlayacağını ifade eden yetkililer, çimlendirme işleminin ardından en geç önümüzdeki ayın sonunda bu alanı İzmitliler`in hizmetine sunacaklarını bildirdi.