Sağlıklı yaşam için spora davet

Başkan Karaosmanoğlu, personelin katılımıyla bu kez Yuvacık`ta sabah sporuna çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı yaşam için başlattığı sabah sporlarına vatandaşın ilgisini çekmek için, kentin her köşesine yayıyor. Karaosmanoğlu, Gebze´den sonra bu kez Yuvacık´ta 6.5 kilometrelik doğal parkurda sabah sporunu yaptı.

İLGİ GİDEREK ARTIYOR
Spora olan düşkünlüğü ile tanınan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yürüyüş Yolu´nda başlattığı sabah sporlarını, kentin farklı yörelerinde yaygınlaştırmaya başladı. Yürüyüş Yolu dışında Derince Çınarlı Dere ve Gebze Gaziler Dağı gibi yerlerde sabah sporu yapan Karaosmanoğlu, bu kez Yuvacık´ı tercih etti. Karaosmanoğlu tarafından başlatılan sabah sporları, her yerde giderek artan ilgiyle karşılanmaya başladı.

BAŞKAN´DAN SPOR ÇAĞRISI
Sabah saat 07.00´de Yuvacık Çataldere´de bulunan 6.5 kilometrelik doğal parkurda başlayan yürüyüşe, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Doğa içinde gidiş geliş 13 kilometrelik yürüyüş, oldukça neşeli geçti. Vatandaşlara çağrıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, sporun insan sağlığı açısından yararını dile getirerek, herkesi spor yapmaya davet etti.

İLGİ MEMNUN EDİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Cumartesi günleri Yürüyüş Yolu, Pazar günleri ise Yuvacık Çataldere´de periyodik olarak sabah sporlarına devam edeceğini belirtirken, herkesin bu yürüyüşlere katılmasını istedi. Yapılacak sabah sporunun, insanı hem ruhsal, hem de bedensel olarak sağlıklı kılacağını hatırlatan İbrahim Karaosmanoğlu, “Kent yaşantısı insanı bedensel olarak tembelliğe alıştırıyor. Bu nedenle başlayan kilo sorunları, beraberinde birçok hastalığı getiriyor. Herkes sporu kendi sağlığı için yapmalı” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!