Sağlık için yürüdüler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Gaziler Dağında sağlık için 5 kilometre yürüyüş yaptı.

STK KATILDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen sağlıklı yaşam yürüyüşüne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebzeli Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Gebze STK ile birlikte katıldı. Sabah Saat 07:00 de Gebze Gaziler Dağında start alan yürüyüş Gebze Park Bahçeler Müdürlüğü ekim alanında son buldu. Baştan sona gurubun önünde yürüyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yürüyüşün sonunda katılımcılara kahvaltı ikram etti ve kahvaltısını onlarla birlikte yaptı.

HER HAFTA YAPILACAK
Kahvaltı öncesi bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu amaçlarının Gebze´yi yaşanabilir bir şehir haline getirmek olduğunu belirterek sağlıklı yaşam içinde spor şart bu nedenle insanların en azından yürüyüş yapmalarını teşvik etmek amacı ile böyle bir organizasyon yaptıklarını ve her hafta bunu yapacaklarını belirtti.