Sağlık için yürüdük

Çevre ve Orman Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin birlikte organize ettiği “Sağlık için Yürüyüş” adlı etkinlik, cumartesi günü Kent Ormanı`nda gerçekleştirildi. Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Muğla`daki helikopter kazası nedeniyle yürüyüşe katılamazken...

Çevre ve Orman Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin birlikte organize ettiği “Sağlık için Yürüyüş” adlı etkinlik, cumartesi günü Kent Ormanı`nda gerçekleştirildi. Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Muğla`daki helikopter kazası nedeniyle yürüyüşe katılamazken, vali Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, genel sekreter Münir Karaloğlu, genel sekreter yardımcıları Gülser Ustaoğlu ve Mustafa Soydabaş, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş yürüyüşte hazır bulundu.

SEYİR KULESİ`NDEN MANZARA

Vatandaşları Kent Ormanı`na, Perşembe Pazarı`ndan saat 09.30`da hareket eden belediye otobüsleri taşırken, davetliler Kent Ormanı`nın büyülü güzelliğinde bol bol yürüme imkanı buldu. Güzergah üzerinde yer alan mini futbol sahasında vali Ata ve başkan Karaosmanoğlu penaltı vuruşu yaparak hünerlerini sergiledi. Bir ara 400 metrelik Efor Tespit Yolu`nun sonunda bulunan Seyir Kulesi`ne çıkarak manzarayı seyre dalan protokol, yürüyüş bitiminde kendilerine sunulan sandviç ve ayranla açlıklarını bastırdı.


GEZİ: Dün sabah Kent Ormanı`na giden protokol ve vatandaşlar, yeşiller arasında harika bir yürüyüş gerçekleştirdi.

GOOOL:
Yürüyüş parkuru üzerinde bulunan mini futbol sahasında, vali Ata ve başkan Karaosmanoğlu bir ara penaltı vuruşu yaptı.

 

KARDEŞİYLE: Başkan Karaosmanoğlu, eşi Behiye Hanım ve ORKÖY Genel Müdürü olan kardeşi Hüseyin Karaosmanoğlu ile birlikte, Seyir Kulesi`nde.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!