“Sağlık hizmetlerimiz Türkiye´ye örnek”

Karaosmanoğlu, Evde Bakım`dan, Süt kampanyası`na kadar birçok örnek projeye imza attıklarını söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yaptığı çalışmalarla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine bir brifing verdi. Bilgilendirme toplantısına katılan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir´in sağlık hizmetlerine büyük önem verdiğini belirterek, “Bu alandaki örnek çalışmalarımızla övünüyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu başta Süt Kampanyası olmak üzere Evde Bakım ve özürlülere yönelik sağlık hizmetlerinin Türkiye´ye örnek çalışmalar olduğunu kaydetti.

MECLİS ÜYELERİ KATILDI
Antikkapı Restauaran´ta gerçekleşen programa Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Vekili İlyas Şeker,  bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı. Programda Büyükşehir´in sağlık alanında yaptığı çalışmalar slâyt eşliğinde anlatıldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Sunum öncesinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, sağlık alanında çok önemli, örnek çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi. Özellikle çocukların sağlığına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Gezici sağlık ekibimizle okullarda diş taraması yapıyoruz. Bunun yanı sıra 20 bin ailemizin yararlandığı bir süt projemiz var. Zengin fakir ayırmadan anne ve anne adaylarına süt yardımında bulunuyoruz. Kimsesi olmayan hasta vatandaşlarımıza evlerinde bakıyoruz. Hastaneye kaldırılmaları gerekirse yardım edip, refakat ediyoruz. Bunların hepsi Türkiye´ye örnek projeler. Bu vatandaşlarımızın duasını alsak bize yeter” şeklinde konuştu.

BEŞİKTEN MEZARA HİZMET
Hizmet etmenin kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımıza beşikten mezara kadara hizmet veriyoruz. Biz belediye başkanı, belediye meclis üyeleri olarak halkın dertlerini dert edinen, sorumluk sahibi insanlarız. Halkın dertlerini dert edineceğiz ve bunları çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI
Brifingde Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz Büyükşehir Belediyesi´nin 2006 yılında sağlık alanında hayata geçirdiği çalışmalar ile önümüzdeki dönem içindeki hedeflerini anlattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!