Rizelilerden Başkan´a teşekkür

İlçeye yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini ifade ettiler

Gebze Rizeliler Derneği Başkanı Lütfü Bilgin ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Dernek yöneticileri, Gebze`ye yapılan yatırımlardan ötürü Başkan`a teşekkür etti.

ONURSAL ÜYE OLDU
Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet binasında Karaosmanoğlu`nu ziyaret eden dernek yöneticileri Lütfü Bilgin, Ali Yazıcıoğlu, Abdullah Yağcı, Şenol Sağlam, Necati Bilgin, Önder Baysal, İsmail Yıldız ve Emanet Ekşi, ilçelerine ilk kez bu kadar yatırım yapıldığını söyledi. Özellikle alt yapı konusunda yıllarca çile çektiklerini belirten dernek yöneticileri, “Yaptığınız bu hizmetleri ilçe halkımız hiçbir zaman unutmayacak. İlçemizin çehresini değiştirdiniz” dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur`un da hazır bulunduğu ziyarette dernek başkanı Bilgin, Başkan Karaosmanoğlu`na yöresel kıyafet ile Rize simidi ikram edildi. Ardından dernek yöneticileri Başkan Karaosmanoğlu`nu ve İlçe Başkanı Okur`u onursal üye yaptı.

DERNEKLERİN ÖNEMİ
Dernek yöneticilerine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, hizmet için göreve geldiklerini, özellikle Gebze`yi ilçeler arasında ayrı bir yerde gördüklerini söyledi.  Derneklerin öneminede değinen Karaosmanoğlu, yöresel kültürü yaşatmak için derneklerin çok önemli görev üstlendiğini dile getirerek, “Bu tür derneklerin amacı, hedefi olmalı. Yeni nesillere kültürümüzü en iyi şekilde yansıtmak gerek. Bunların yanında sosyal hayatta hayırlı hizmetlerle faaliyetlerini sürdürmelidir” şeklinde konuştu..

Bizi;
sosyal medyada takip edin!