Ramazanda Antikkapı doldu taştı

Antikkapı Restaurant`ta 16 bin kişi iftar yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan Antikkapı Restaurant, Ramazan ayı boyunca doldu taştı. 29 gün boyunca her akşam düzenli olarak Kocaeli halkına hizmet veren Antikkapı´da 16 bin kişi iftar yaptı.

VAZGEÇİLMEZ OLDU
2004 yılının Ramazan ayında Antikkapı Restaurant´ı 9 bin 500 kişi ziyaret ederken, 2005 yılında bu rakam 13 bine yükseldi. Her geçen yıl hizmet kalitesini giderek arttıran Antikkapı, 2006 yılında da 16 kişiye yemek vererek çıkışını sürdürdü. Diğer restaurantlara göre fiyatları daha uygun olan Antikkapı Restaurant, gerek yemek kalitesi, gerekse servislerdeki düzen ve çabukluk nedeniyle Kocaelililerin vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

230 BİN YTL CİRO
Antikkapı Restaurant 29 gün sonunda 16 bin kişiden toplam 230 bin YTL ciro elde etti. Restaurant , açık büfe mönüsünü 17 YTL 50, gruplar için hazırladığı mönülerini de 12 ile 30 YTL arasında sattı. Bir ay sonunda açık büfede iftar yapanların sayısı 2 bin 860 olurken, gruplarla birlikte yemek yiyenlerin sayısı ise12 bin 581 kişiyi buldu. İlin büyük sanayi kuruluşları iftar için Antikkapı´yı tercih ederken, Büyükşehir Belediyesi´nin yan kuruluşları olan İZGAZ, İSU ve İZAYDAŞ da geleneksel iftarlarını yine burada yaptı. Yaklaşık 50 personeliyle Kocaeli halkına Ramazan boyunca hizmet veren Antikkapı personeli, müşterilerin taktirini kazanmayı başardı.

HİZMET KALİTEMİZİN ÖDÜLÜNÜ ALIYORUZ
Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Kandemir, Kocaeli halkının kendilerine duyduğu güvenden dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Antikkapı´da iftar yapanların sayısının her yıl arttığını kaydeden Kandemir “Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Hizmet ve ürünlerimizin kalitesinden asla ödün vermiyoruz. Büyük bir özenle hazırladığımız yemekleri, dışarıdaki lokantaların fiyatlarıyla kıyasladığımızda fazla bir fark göremezsiniz. 16 bin kişinin bize güvenip, tercih etmesi, bu işi ne kadar iyi yaptığımızın göstergesidir. Antikkapı ailesi olarak, Restaurant´ımızı tercih eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!