Ramazan öncesi konu sosyal yardımlar

Büyükşehir Belediyesi önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımların doruk noktasına çıktığı Ramazan ayı öncesinde ilçe ve ilk kademe belediyelerinin sosyal hizmetlerden sorumlu yöneticilerini bir araya topladı. Toplantıda özellikle yardımların dengeli dağıtılması ve yerlerine sağlıklı bir şekilde ulaştırılabilmesi için koordinasyonun artırılması fikrinde birleşildi.

“DAHA FAZLA NELER YAPABİLİRİZ?”
Büyükşehir Belediyesi`nde düzenlenen toplantıya başkanlık eden Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, yaptığı açılış konuşmasında sosyal yardımların ve bu yardımların dağıtımı konusunda yetkililerin diyalogunun önemine değindi. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yardımları ilçe ve beldelerin nüfus oranlarına göre gerçekleştirdiklerini hatırlatan Ustaoğlu, belediye yetkilileriyle “Daha fazla ve doğru olarak neler yapabiliriz?” sorusunun yanıtını aramaya çalışacaklarını ifade etti.

SADECE ALT YAPI DEĞİL
Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turgut Çakar, bir belediye için sadece alt yapı çalışmalarının değil, aynı şekilde sosyal çalışma ve yardımların da büyük önem taşıdığını söylerken, Özürlüler Şube Müdürü Yıldız Özbek ise bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi sundu. Özbek ardından önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Toplantı ise belediye yöneticilerinin karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!