Ramazan etkinlikleri Küçük Sahne´de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Ramazan etkinlikleri için Fuar içindeki Küçük Sahneyi hazırlarken, iftar ziyafetlerini ise Leyla Atakan Kültür Merkezi içindeki salonda verecek. Çalışmaları yerinde denetleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, bu yıl etkinlikler ile iftar ziyafeti verilen mekanları birbirinden ayırdıklarını söyledi.

ÇALIŞMALAR DENETLENDİ
Büyükşehir Belediyesi, bu yıl düzenleyeceği Ramazan etkinliklerinin hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken, etkinlikler Fuar alanındaki Küçük Sahne´de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, beraberindeki Başkan Danışmanı Ömer Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, Eğitim ve Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan ile birlikte çadır kurma çalışmalarını inceledi. Karaloğlu, çadırın bir an önce kurularak, hizmete hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

500 KİŞİYE YEMEK
Bu yıl yemek yenilecek yer ile etkinlik yapılacak mekanlar birbirinden ayrıldı. Güneş Sahnesi etkinlikler için hazır hale getirilirken, iftar ziyafeti Leyla Atakan Kültür Merkezi içindeki salonda verilecek. Salon, iftar ziyafeti için uygun halde dönüştürülecek. Her akşam 1500 kişiye iftar ziyafeti verilecek gibi düzenlenen salonda bütün önlemler alınıyor. Küçük Sahne´de kurulan çadır içinde ise Türk evleri ve çay bahçeleri bulunacak.

FUAR ÜCRETSİZ
Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlikler ve iftar ziyafetleri için, Fuar girişi ücretsiz olacak. Vatandaşa en iyi hizmeti vermek, Ramazan´ı en iyi etkinliklerle geçirmelerini sağlamak için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Karaloğlu, programların her kesime hitap edecek şekilde hazırlandığını söyledi. Vatandaşların etkinliğe katılımını artırmak için ring servis başlatacaklarını söyleyen Karaloğlu, “Halkevi, Cumhuriyet Parkı, Bekirpaşa Doğu Kışla ve Anıtpark´tan Fuar alanına ücretsiz ulaşım seferleri yaptıracağız” dedi. Etkinliklerde tiyatro gösterileri, şarkı yarışmaları, sihirbaz gösterileri de yer alacak.