Ramazan Çadırı türkülerle şenlendi

Vatandaşlar Türk Halk Müziği konserinde gönüllerince eğlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Fuar alanındaki Ramazan Çadırı´nda önceki akşam türkü gecesi yaşandı. Türk Halk Müziği sanatçıları seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle Ramazan´a renk kattı. Konseri izleyen vatandaşlar zaman zaman yerlerinden kalkarak oyunlarıyla türkülere eşlik etti. Ezgilerle, alkışlarla çınlayan çadırda vatandaşlar unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı.

BAĞLAMA DİLE GELDİ
Türk Halk Müziği sanatçıları Murat Kaya, Yavuz Aşık ve Nuray Polat önceki akşam Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan çadırına konuk oldu.
Sanatçılar Türk Halk Müziği´nin en güzel türkülerini Kocaelililer için söyledi. Vatandaşlar iftarın ardından gerçekleşen konseri büyük bir ilgi ile izledi. Türkülere eşlik eden Kocaelililer zaman zaman da yerlerinden kalkarak halay çekti.
Konserin sonunda Kültür Sanat ve Konservatuvar Müdürü Nebi Güdük sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

ÇADIRDA BUGÜN
Öte yandan Ramazan çadırının yarın akşamki konuğu ünlü gazelhan Ubeydullah Sezikli olacak. Ramazan ayının başından bu yana 3. kez çadırın konuğu olan Ubeydullah Sezikli, en güzel ilahi ve kasideleri Kocaelililer için seslendirecek.