Prof. Kaynak: Oyunlara gelmeyelim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Halkevi meydanındaki Ramazan çadırının Pazartesi konuğu, MİT eski mensubu, istihbarat uzmanı Prof. Mahir Kaynak oldu.

Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk,Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ile birlikte çok sayıda Kocaelili`nin ilgiyle dinlediği Mahir Kaynak, dünyadaki güç dengeleri üzerine çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

BİZLERİ OYALIYORLAR

Dünyadaki emperyalist güçlerin global sermayeyi ele geçirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını, bunun için insanları ve ülkeleri yönlendirdiğini söyleyen Kaynak, Kaynak Türkiye`nin konum olarak çok kritik bir yerde, dünyadaki güç dengesinin tam ortasında bulunduğunu ifade etti. Kaynak, “Sanayileşmiş batılı ülkeler ile enerjinin bol olduğu Ortadoğu ülkelerinin tam sınırındayız. Bu yüzden ülkemizi kontrol altında tutmak için sağcı, solcu, Hizbullahçı, Alevi, Ermeni ve bunun gibi konularla oyalayıp asıl gerçekleri görmemizi engelliyorlar” diye konuştu. Kaynak, insanımızın bu oyunlar karşısında alacağı tavra ilişkin olarak da, “Bizler akıllı olmalıyız, bizleri yönlendirmelerine izin vermemeliyiz” değerlendirmesini yaptı

Bizi;
sosyal medyada takip edin!