Piknik alanlarını yaygınlaştıracağız

Köseköy Belediyesi`nin geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenlikleri`ne katılan ve halkla birlikte piknik yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, piknik alanlarının toplumsal birlikteliğe büyük katkılar sağladığını söyledi.

TANIŞMAK, KAYNAŞMAK
Belediyeler tarafından düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tür etkinliklerle tanışmayanlar tanışıyor, tanışanlar ise dostluklarını daha da pekiştiriyor, kaynaşıyor. Hafta içinde yoğun iş temposundan sevdiklerimize vakit ayıramıyoruz. Ama böyle piknikler kendimize ve birbirimize değer vermemiz için bir fırsat oluyor” şeklinde konuştu.

Şenliklere eşi Behiye Hanım`la birlikte katılan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca yanına gelen gençlerin ricasını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.