Personele ilk yardım eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Kent Konut personelini eğitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Kent Konut A.Ş bünyesinde görev yapan personele ilk yardım konusunda eğitim semineri verdi. Dr. Bülent Beler tarafından verilen eğitim seminerinde, ilk yardım konusunda yapılması gerekenler anlatıldı.

20 PERSONEL KATILDI
İşçi sağlığı ve iş güvenliği konularında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Kent Konut A.Ş´nin 20 personeline, ilk yardım konusunda eğitim verdi. İşçe Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Dr. Bülent Beler tarafından verilen seminerde, kaza, boğulma, zehirlenme gibi konularda, yapılması gerekenleri anlattı. Dr. Bülent Beler, ilk yardımı yapacak olan kişinin bilinçli ve panik yapmaması gerektiğini söyledi.

SEMİNERLER SÜRECEK
İnsanların özellikle kazalar konusunda bilinçli olması için ilk yardım esnasında yapılması gerekenleri bilmesi gerektiğini anlatan Dr. Bülent Beler, “Bilinçsizce yapılmak istenen yardım, çoğu zaman ölümcül olaylara neden olabiliyor. Onun için herkes ilk yardım konusunda gerekli bilgiye sahip olmalı. Bu sayede bir can kurtaracağını bilmeli” dedi. Seminerler, Büyükşehir Belediyesine bağlı diğer birimlerde de verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!