Patencilere Tuğba Karademir morali

Türkiye şampiyonasına hazırlanan İzmitli buz patenciler, milli sporcumuzla birlikte antrenman yaptı

Hafta sonu Ankara´da yapılacak Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu patenciler, yarışmaya ciddi bir biçimde hazırlanmaya devam ediyor. Milli patenci Tuğba Karademir´in de sporcularımızla aynı anda antrenman yapması patencilere büyük moral verdi.

BİRLİKTE ANTRENMAN YAPTILAR
Uluslararası şampiyonalarda aldığı başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartan milli patencimiz Tuğba Karademir, Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde Büyükşehir Kağıtsporlu patencilerle birlikte antrenman yaptı. 27-28 Mayıs tarihlerinde Ankara´da yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Büyükşehirli sporcular, Tuğba Karademir ile birlikte antrenman yapmaktan büyük keyif aldı. Tuğba´nın yaptığı hareketleri büyük bir ilgiyle izleyen genç sporcular, antrenman sonrası milli patencimizle bir süre sohbet ederek resim çektirdi. Ünlü sporcu Tuğba Karademir´in mütevazı tavırları ve genç sporcularla kurduğu sıcak diyalog, izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

BÜYÜKŞEHİR´DEN 7 SPORCU
Buz sporlarının yapıldığı çeşitli illerden çok sayıda sporcunun katılacağı Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, 27-28 Mayıs tarihleri arasında Ankara´da Belpa Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Hayatını ve spor yaşamını Kanada´da sürdüren milli sporcu Tuğba Karademir, bu şampiyonada gösteri yaparak uzun yıllar sonra Türkiye´de Türk hayranlarının karşısına çıkacak. Hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Kağıtspor ise, yaşları 10 ile 16 arası değişen 3´ü bayan toplam 7 sporcusu ile katılacak.

Şampiyonaya katılacak sporcular ve yaşları:
Birce Atabey        13
Osman Akgün       10
Engin Ali Artan     14
Burak Demirboğa  10
Ali Demirboğa      16
Sinem Kuyucu     12
Çağla Demirsal     11

Bizi;
sosyal medyada takip edin!