Park ve Bahçeler`e yeni bina

Daha önce Leyla Atakan Kültür Merkezi binasında hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yahya Kaptan`daki yeni idari binasına taşındı.

YENİ TELEFON NUMARASI

Daha önce Büyükşehir Belediyesi`nin Yahya Kaptan Halkla İlişkiler Merkezi İrtibat Bürosu olarak kullanılan, ancak bir süredir boş bulunan binada ilk olarak tadilat, ardından da boya badana işlemleri yapıldı. Taşınma işlemlerinin sona erdiği geçen hafta ise binaya tabela asıldı. İki katlı olan binanın kullanım alanı 300 metrekareyi buluyor. Müdürlüğün yeni irtibat telefonu ise 311 51 02. Faks hizmeti ise aynı telefondan sağlanıyor.

İKMAL BİRİMLERİ FUARDA

Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nün bakım ve ikmal birimleri, halen SEKA`ya ait eski standın bulunduğu yerde toplanıyor. Müdürlük personeli her sabah burada toplanıyor, iş bölgelerine dağılıyor.