Park ve Bahçeler ailece piknikteydi

Büyükşehir personeli, SEKA Kampında aileleriyle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, dün Sapanca´da bulunan SEKA Kampında hep birlikte piknik yaptı. Personelin ailece katıldığı ve kaynaştığı pikniğe, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da iştirak etti.

MORAL KATKI
Son iki yıl kent genelinde yürüttükleri çalışmalarla Kocaeli´nin çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline moral katkı sağlaması amacıyla düzenlenen piknik, havaların aşırı sıcak olmasına rağmen hayli keyifli ve bir o kadar da amacına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Kusursuz bir organizasyona ev sahipliği yapan Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ilerleyen saatlerde Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´nu ağırladı.

BAŞKAN DA KATILDI
Gerek Park Bahçeler personeli gerekse SEKA Kampına piknik yapmak amacıyla gelen tüm vatandaşlarla birebir görüşen, masalarına uğrayan, selam verim hal ve hatırlarını soran Başkan Karaosmanoğlu, bölgeyi adeta karış karış dolaştı. Spor yapan gençlerin yanlarına gitmeyi ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, badminton sporu yapan gençler ile bir süre badminton oynadı. Başkan Karaosmanoğlu, hemen hemen her masadan kendisine yönetilen ikramları azar azar da olsa geri çevirmezken, sıcak hava nedeniyle özellikle çocukların güneşten korunması yönünde aileleri uyardı.

MİNİ İNCELEME TURU
Başkan Karaosmanoğlu, Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ahmet Özkaraaslan ile birlikte SEKA Kampını gezerek incelemelerde bulundu, kamp alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnsanların aileleriyle birlikte Sapanca Gölü kenarında huzurlu bir ortamda piknik yapabilmesi için her türlü fedakarlığın yapılmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, konu ile ilgili olarak Ahmet Özkaraaslan´a bazı talimatlar verdi. Bir ara personelle birlikte çay içerek sohbet eden Karaosmanoğlu, daha sonra personel ve aileleriyle vedalaşarak piknik alanından ayrıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!