Otoparklara sıkı denetim

Vatandaşların güvenliği için ruhsatlar inceleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kontrol ve Güvenlik Daire Başkanlığı`na bağlı Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içinde faaliyet gösteren otoparkları denetledi.

RUHSATLAR İNCELENDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye sınırlarının genişlemesiyle birlikte oluşturulan Kontrol ve Güvenlik Daire Başkanlığı ekipleri denetimlerini hızlandırdı. Bir taraftan irili ufaklı sanayi kuruluşlarını denetlerken diğer taraftan da şehir içinde faaliyet gösteren otoparkları mercek altına alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, önceki gün ruhsatları tek tek inceledi. Ekipler gerçekleştirdikleri çalışma ile söz konusu otoparkların ruhsatlı olup, olmadıklarını belgeliyor.

BİLGİ VERİLDİ
Öte yandan Karabaş Mahallesi 1. Geçit`te yapılan otopark denetimi sırasında işyerinin ruhsatı inceleyen ekipler, vatandaşların güvenliği konusunda da işyeri sahibine bilgi aktardı.