Örnek Köy yolu asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler,Örnek Köy yolunu asfaltladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Doğantepe´den başlayıp Samanlı Dağı eteklerine kadar uzanan Örnek Köy yolunu asfaltladı.

12 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA
Kocaeli´nin doğa harikası yerleşim birimlerinden bir tanesi olan Örnek Köye ulaşımın çok daha rahat yapılabilmesi amacıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. 12 kilometre uzunluğundaki yola birinci kat asfalt saran ekipler, yolu pürüzsüz bir hale getirdi.

ÖRNEK KÖYE DAVET
Piknikçilerin vazgeçilmez yerlerinden biri olan Örnek Köye ulaşım, çalışmaların ardından çok daha sorunsuz hale geldi. Vatandaşlar ise memnuniyetlerini, “Köy içi yollarımız parke oldu, çocuk oyun grubu monte edildi, yollarımız asfaltlandı. Gerçek anlamda örnek köy olduk. Tüm Kocaelilileri doğa harikası köyümüze davet ediyoruz” dedi.