Orhan Mahallesi´nde sona doğru

Bağçeşme sırtlarında yapılan spor kompleksinde soyunma odaları bitti. Tribünler ve zemin tamamlanmak üzere

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Orhan Mahallesi´nde yapımına başlanan spor kompleksinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Tesislerin eylül ayı içinde Başbakanın yapacağı açılışlara yetiştirilmesi planlanıyor. 

 

SAHA ÇİMLENMEYE HAZIR
Bağçeşme Mezarlığı üzerindeki su deposunun hemen yanında bulunan arazide yapımına başlanan Orhan Mahallesi Spor Kompleksi çalışmalarında sona doğru gelinirken, futbol sahası şablonu da yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. FIFA standartlarında yapılan sahanın zeminine mıcır serim işlemleri tamamlandı. Sahaya birkaç gün içinde sentetik çim eklemesi yapılacak. Önümüzdeki hafta ise sahanın yemyeşil olması bekleniyor.

SOYUNMA ODALARI TAMAM
Spor Kompleksi projesinde yer alan soyunma odaları da hazır hale geldi. Takım ve hakemlerin soyunma odalarının bulunduğu binada, her odada tuvalet ve duşlar mevcut. Ayrıca doğalgaz ve elektrik aksamı da hazırlandı, kazan odaları yapıldı. Binada şu an için tek eksik, odaların kapıları. O da kısa bir süre içinde monte edilecek.

651 KİŞİLİK TRİBÜN BİTMEK ÜZERE
Orhan Mahallesi Spor Kompleksinde oynanacak futbol müsabakalarını izlemek üzere seyirciler için 651 kişilik çelik konstrüksiyondan yapılan tribünün inşaatı da süratli bir şekilde ilerliyor. Söz konusu çalışmaları gerçekleştiren Gelişim Yapı İnşaat´ın şantiye şefi Fatih Çelik, tribünlerin 1 hafta içinde hazır hale geleceğini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!