Okullarının da gururu

Büyükşehir Kağıtsporlu Kerem ve Habip Ordu`da okullarını başarıyla temsil etti

Büyükşehir Kağıtspor´un gelecek vaat eden güreşçilerinden Kerem Gücük ve Habip Talha Kulaksı, Ordu´da yapılan güreş turnuvasında okullarını ve ilimizi başarıyla temsil etti.    

KEREM 1 NCİ, HABİP İKİNCİ OLDU
Türkiye 13-14 yaş Okular arası Güreş Şampiyonası Ordu´da yapıldı. Şampiyonaya Gültepe İlköğretim Okulu adına katılan Büyükşehir Kağıtsporlu Kerem Gücük, tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Büyükşehir´in bir başka başarılı sporcusu Habip Talha Kulaksız ise Mehmetçik İlköğretim Okulu adına şampiyonaya katılan isim oldu. Finale kadar tüm rakiplerini yenmeyi başaran Habip, finalde rakibine yenilince şampiyonayı 2 nci olarak tamamladı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI´NA HAZIRLANIYORLAR
Büyükşehir Kağıtspor Güreş Takımı antrenörleri Yusuf Yüksel ve Gürcan Kırcı, ilimize madalyalarla dönen sporcularını kutlayarak, tebrik etti. Kerem ve Habip, bu başarılarının ardından okullarında da büyük bir ilgiyle karşılandı. Öte yandan Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler Haziran ayı içinde Eskişehir ve Bursa´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. 14-15 yaş grubundan oluşan genç sporcuların mücadelesi  Eskişehir´de grekoromen, Bursa´da ise serbest sitilde yapılacak. 

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!