Ödüllü SEKA Projesi´ne büyük ilgi

Yerel Yönetimler Zirvesi çerçevesinde geçtiğimiz hafta Ankara`da düzenlenen 2. Belediye ve Belediye Ekipmanları Fuarı`na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 300 metrekarelik standıyla büyük sükse yaptı.

ERGÜN DE GEZDİ
Kocaeli Büyükşehir`in proje ve çalışmalarının yanı sıra kent tanıtımına büyük katkı sağlayan standını, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanı ve bürokrat gezdi. Alandaki en büyük ilgiyi ise Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından ödülle layık görülen SEKA ve Kentsel Dönüşüm`ün atar damarı olan Kent Konut projeleri gördü.

ALKIŞLAR TIR TİYATROSU`NA
Fuara katılan tüm belediyeler tarafından ziyaret edilen Büyükşehir standında, projelerin yanı sıra, İZAYDAŞ, İZGAZ, İSU, Şehir Tiyatroları ve Gezici TIR Tiyatrosu`nun çalışmaları da ilgiyle izlendi. Özellikle fuar alanı dışında “Savaş Düşlerimi Çaldı” adlı oyununu sergileyen Gezici TIR Tiyatrosu, Ankaralı çocukların alkışlarıyla karşılandı.

BROŞÜR VE CD`LER DAĞITILDI
Bu arada standı gezmeye gelen tüm konuklarla yakından ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin Kocaeli`nin vizyonunu değiştirmeye aday projelerini tek tek anlattı. Ziyaretçilere ayrıca Büyükşehir Belediyesi`nin proje ve çalışmalarının yer aldığı kitapçık, broşür ve CD`ler de dağıtıldı.

AY SONUNDA BİR FUAR DAHA
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aynı standıyla, 26-30 Nisan tarihleri arasında yine Ankara`da düzenlenecek olan Belediye 2006 Araç, Gereç, Teknolojileri, Donanımları, İhtiyaçları ve Trafik Ekipmanları Fuarı`na da katılacak.