Nikah öncesi denetleme

Başkan Karaosmanoğlu, Ali Kahraman´ın kızının nikahı öncesinde Kuruçeşme´deki çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, pazar günü kızını evlendiren Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ile birlikte, nikah merasimi öncesinde beldedeki İSU çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Karaosmanoğlu çalışma programına uyan firmalara teşekkür ederken, işini ağırdan alanları ise sert bir dille uyardı.

ÇENEDERE`DE TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, İSU Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Yanık, İSU Yatırımlar ve İnşaat Daire Başkanı Nafiz Kızılkaya ile birlikte dere ıslah inşaatı çalışmalarını gezen Başkan Karaosmanoğlu`nun ilk durağı Çenedere oldu. Burada gelinen noktayı beğenen Başkan Karaosmanoğlu, firma yöneticilerini tebrik etti. Yapımına 30 Ekim`de başlanan ve Ağa Deresi, Çenedere, Hatip Deresi, Bekirdere ve Kanlıbağ Dereleri`nin ıslahı kapsayan çalışmalar, 85 takvim gününde bitirilecek.

1 HAFTA SÜRE VERDİ
Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra belde merkezine geçti. Burada yürütülen kanalizasyon şebeke inşaatının ağır gittiği bilgisini alan Karaosmanoğlu müteahhit firma Zeybek İnşaat`a sert çıktı. Çalışmaların hızlandırılması için bir hafta süre veren Başkan Karaosmanoğlu, bu süre zarfında taahhüdün yerine getirilememesi durumunda firma hakkında işlem yapılmasını istedi.

DERBENT DERESİ`NDE
Başkan Karaosmanoğlu bir cenaze nedeniyle Derbent programına katılamadı. Bu beldedeki çalışmaları Derbent Belediye Başkanı Zafer Arat ile birlikte Genel Sekreteri Münir Karaloğlu gezdi. Karaloğlu, Derbent Deresi`ndeki 800 metrelik ıslah çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!