NCTY Taksi Durağı üç yıllığına mevcut esnafın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit NCTY Alışveriş Merkezi önündeki taksi durağını üç yıllığına mevcut durak esnafına kiraladı. Esnaf, muhammen bedeli bin 800 YTL olan durağı, komisyona sunduğu iki bin 500 YTL karşılığında kiraladı. Esnaf üç yıl boyunca durağın sahibi olacak.

3 YILLIK İKİ BİN 500 YTL
Büyükşehir Belediyesi´nde ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş başkanlığında yapılan kiralama ihalesine durakta taksilik yapan esnaf katıldı. Esnaf adına ihaleye NCTY Taksi Durağı Başkanı Ali Fidan katıldı. 3 yıllık ve muhammen bedeli 3 yıllık bin 800 YTL olan ihale, iki bin 500 YTL karşılığında mevcut taksicilere verildi. Üç yıllık bir süre için durağın sahibi olan taksi esnafı durumdan mutluluk duyduğunu kaydetti.